Tuin met ronde bestrating Meerstad (Groningen)

Meerstad, Groningen. Hier hebben wij een unieke buitenruimte gecreëerd met veel rondingen en bijzondere elementen. Ondanks de beperkte grootte van de tuin, hebben we het maximale gehaald uit elke vierkante meter om een prachtige en functionele omgeving te creëren.

Ronde lijnen in bestrating

Een opvallend kenmerk van deze tuin zijn de vele rondingen die in het ontwerp zijn verwerkt. Deze rondingen voegen een vleugje speelsheid en zachtheid toe aan de tuin, waardoor het een uitnodigende en gastvrije uitstraling heeft. zelfs met 60x60cm tegels kunnen wij dezelfde rondingen maken als met kleine waaltjes.

Pergola

Een echt opvallend stuk van deze tuin is de pergola met dimbare LED-spots. Deze pergola biedt niet alleen een schaduwrijke plek om te ontspannen, maar ook verlichting voor de avonduren. De LED-spots kunnen worden gedimd, waardoor je de juiste sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid.

Stroom

Om ervoor te zorgen dat de tuin optimaal gebruikt kan worden, hebben we gezorgd voor voldoende stroompunten. Deze strategisch geplaatste stopcontacten bieden je de mogelijkheid om elektrische apparaten aan te sluiten, zoals luidsprekers, robot maaier, verlichting of  een elektrische grill. Of je nu een zomerse barbecue organiseert of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek tijdens het tuinieren, de stroompunten zijn altijd binnen handbereik.

keramische bestrating

Wat betreft de bestrating hebben we gebruik gemaakt van duurzame keramische tegels. Deze tegels behouden hun kleur, zelfs onder invloed van de zon of regen, waardoor je tuin er altijd fris en levendig uitziet. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden.

Verhoging in de tuin

Het terras waarop de pergola staat, is verhoogd om een speels effect te creëren. Deze verhoging biedt ook een gevoel van afbakening tussen het terras en de rest van de tuin. Het vormt een gezellige en uitnodigende ruimte waar je kunt genieten van het buitenleven en tegelijkertijd een sfeervolle omgeving hebt met veel groen, wat overigens nog geplaatst moet worden door de klant zelf, die vonden dat leuk om zelf uit te zoeken en te poten.

slim tuinontwerp

De tuin in Meerstad, Groningen, met zijn ronde vormen, sfeervolle pergola met dimbare LED-spots, overvloed aan stroompunten en verhoogd terras, is een perfect voorbeeld van slim tuinontwerp op een niet al te grote ruimte. Het is een plek waar functionaliteit en esthetiek samenkomen, waar je kunt ontspannen.