Complete Tuinaanleg Groningen

 

Van Bestrating naar sierlijke groene tuin

Toen we arriveerden, bestond de tuin alleen uit bestrating. Maar met zorg en toewijding hebben we deze omgetoverd tot een sierlijke en groene oase, met veel sfeer.

Duurzame Beplanting en Bestrating

We kozen voor duurzame keramische bestrating die levenslang mooi blijft van kleur. Een siertegel siert het grote terras, waardoor het geheel speels oogt. De toegevoegde beplanting, haag in de schutting en een stuk gras dragen bij aan de groene uitstraling van de tuin.

Automatisch Sproeisysteem

Om het onderhoud te vergemakkelijken, hebben we een geavanceerd automatisch sproeisysteem aangelegd. Dit systeem zorgt voor een efficiënte besproeiing van het gras en de borders, en het is zo gemaakt dat het nauwelijks zichtbaar is. Zo blijft je tuin altijd fris en groen, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Verlichting voor Avondplezier

Om ook ‘s avonds van de tuin te kunnen genieten, hebben we verlichting op de schuttingen en woning geïnstalleerd. Hierdoor wordt de sfeer versterkt en kun je ook na zonsondergang van je tuin genieten.

Compleet Vernieuwde Voortuin en Oprit

Niet alleen de achtertuin, maar ook de oprit en voortuin zijn onder handen genomen. Met een overvloed aan planten en verhoogde plantenbakken met een speels motief hebben we gezorgd voor een harmonieus geheel.

Conclusie

Van een kale bestrate oppervlakte naar een strakke groene tuin met duurzame elementen, ons project in Groningen toont de kracht van groen en duurzame elementen. Neem contact met ons op voor jouw eigen tuintransformatie!